11 Şubat 2013 Pazartesi

NİVENT KURTULUŞ'UN OLAY YARATACAK YAZISINİVENT KURTULUŞ'UN OLAY YARATACAK YAZISI
09 Şubat 2013

Fontu BüyültFontu Küçült 100%
NİVENT KURTULUŞ'UN OLAY YARATACAK YAZISI



















THE END

Türkçe yerine neden, İngilizce bir başlık derseniz eğer, belki İngilizce yazarsam anlaşılır diye!

“ÇALIŞMADAN, YORULMADAN, ÖĞRENMEDEN, RAHAT YAŞAMA YOLLARINI ARAMAYI İTİYAT HALİNE GETİRMİŞ MİLLETLER, EVVELA HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ VE DAHA SONRA İSTİKLALLARİNİ KAYBETMEYE MECBURDURLAR." M.KEMAL ATATÜRK

Daha başından bir teşkilat olmayı amaç edinen kişiler, ne yazık ki; Yüce Meclis'in kurumların çalışma şartlarını düzenlemek amacıyla kurallar silsilesini yazıya dökerek, aynı zamanda uygulanabilirliği için yetki verilmesini hiçe saymıştır.

Evet YETKİ vermiştir. Tüm İta Amirlerine bu kanunları uygulamada eksiksiz olarak tam yetki vermiş kamu yararını ana tema yapmıştır. Daha yolun başında hizmet bizim görevimiz diyenler, asıl hizmetin kendilerini tanıyanlardan ve onun tanıdıklarından ibaret olduğunu belirlercesine OYUNU LAYIKIYLA bitirmişlerdir. THE END.

Yapılmaya çalışılan ya da yapılmış bitmiş bir çok olayı birbiriyle ilişkilendirmek imkansızdır, lakin olayları yönetenler ne yazık ki birbirleriyle ilişkilidir.

O halde uzun yazımız ve devamındaki bir çok belge ile karşınızdayım....

Fahrettin Altay Meydanı, Üçkuyular Pazaryeri, 6165 Ada 3 (yeni adı 6 parsel), 4, 5 parsellerin hikâyesi 1984 yılında başlamakta. Gün ve gün o tarihten itibaren evrim geçirip ama pazaryeri ama oto terminal olarak kamulaştırılıp, var olan vatandaş hisselerini yok pahasına satın alan Doğuş Gayrimenkul hisse sahibi olarak ortaklığın giderilmesi davasını açıyor ve kurumları satışa zorluyor.

Ne yazık ki kanunlarımız buna izin veriyor. Amacına ulaşan Doğuş Gayrimenkul 6165 ada üzerinde hissesi bulunan, Maliye Bakanlığı, Karabağlar Belediyesi, Konak Belediyesine mahkemenin verdiği ve bilirkişinin 2010 yılında belirlediği rakamla alıcı oluyor ve başkasına satamazsın diye tedbir koyduruyor.

Bu bölümleri ÜÇKUYULAR AVM yazı dizimde çok kere değinerek ve belge yayınlayarak afişe ettim ayrıca siz değerli okuyucularımdan çok değerli yorumlar aldım. Bazen insan bu kadar koşuşturmanın karşılığı olarak görüyor sizleri ve tüm yorgunluğu geçiyor.

Doğuş Gayrimenkul Belediye hisselerini yeşil alana, oto terminale yapılan terklerden sonra yani tabiri caizse kılçıksız balık olarak almayı yeğliyor. Karabağlar Belediyesi'nde Meclise giden imzasız Başkanlık Önergesi, Konak Belediyesi''nde kayıtsız alınan Başkanlık Önergeleri, Önergelere sahip çıkmayan Emlak ve İstimlak Müdürleri, kurulan komisyonlarda bu iş için azlini isteyen çalışanlar, yerine Başkan Yardımcılarının aynı komisyonlara atanan yeğenleri Ali Bey'leri, Meclise giden Komisyonlara sevk edilen konuların eksik imzalarla Meclise sunulmaları ve eksik imzalarla Komisyonlardan geldiği şekliyle deyip eksik imzasına rağmen Meclisten oy çokluğuyla geçen Önergeler, istifası istenenler, yeni ataması yapılanlar....v.s.

Karabağlar Belediyesinde VEDAT BEY,

Konak Belediyesinde HÜLYA HANIM,

Attığınız bu imzaları İZMİR HALKI UNUTMAYACAK....Vicdan muhasebesinde üzerinize düşenleri yaptınız mı?

Evet, 06/02/2013 tarihinde siz tüm hayallerimizi İZMİR İSTİNYE PARK'A GÖMDÜNÜZ.

Ne farkımız kaldı İSTANBUL’DAN ANKARA’ DAN sorarım size...AVM'ler şehri yaptınız dokusunu bozdunuz bu kentin. Biz Nivent KURTULUŞ olarak, Sedat ÇUHADAR olarak, Değerli büyüğümüz MADALYON olarak vatandaş olarak tüm şikâyetlerimizi yazılarımız öncesinde hep yaptık ve de yapacağız. Lakin bu İlçe Belediyelerini ben tanıdım buyurun o halde sizde tanıyın. Bakın bakalım bizleri kimler yönetiyor.

Öncelikle, Doğuş Grubunun tüm talepleri her iki belediyede de başvurması gereken yer Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü olmasına rağmen Özel Kalem Müdürlüğü'ne gittiler.

O müdürlükler ne yazık ki Başkanların sağ koludur.

İddialara göre talepler burada şekillendi ve yine iddialara göre buralarda izlenecek yollar belirlendi. Yol üzerindeki arıza çıkaracak bürokratlar yine buralarda temizlendi.

İmzasız kayıtsız önergeler beş imzadan en az üç imzası olmayan komisyon raporları hep ama hep bu müdürlük makamlarınca değerlendirildi. İddialara göre... Aşağıda belgelerini yayımladığım tüm içeriklerin başlıklarını da üstüne yazdım. Değerli dostlarım bugün ben değil belgeler konuşsun istedim incelerseniz sevinirim.

VE ELİMDEN GELDİĞİNCE B-E-N B-U İ-Ş-İ-N P-E-Ş-İ-N-İ B-I-R-A-K-M-A-Y-A-C-A-Ğ-I-M

BUYRUN BELGELER.....


BELGE 1 : Raporda oy birliği, oy çokluğu yok.

Fakat.....

Aynı zamanda işaretl meclis üyeleri meclise KATILMADI

Taktir sizin....





BELGE 2

Meclis karar numarası dahi var lakin.....
BAŞKANIN imzası ve kayıt numarası yok....




BELGE 3

Üsteki komisyon raporuna göre meclisten geçmemesi gereken karar....

NE YAZIKKİ GEÇTİ .....



BELGE 4

Sadece ve sadece kamu kurumlarına devredilebilir

Doğuş Grubu kendsi için istediğini Balçaova Belediye'si için istiyor...

Oysa doğrusu Doğuş Grubu hissesini alır plan doğrultusunda çıplak mülkiyetten kendisi terkini yapar...




BELGE 5


Doğuş Grubu terp'ler yapılısın diye Konak Belediyesine dilekçe veriyor; Fakat ilgili kanuna göre

Konak Belediyesi sadece ve sadece Kamu Kurumları için terk yapabilir...
TARİHE LÜTFEN DİKKAT


BELGE 6


Doğuş Grubu'nun talebi doğrultusunda terkleri yapamıyacağını anlayan KONAK BELEDİYESİ İzmir Büyük Şehir Belediyesinden...

"Uzun uğraşlar sonucunda Yarım Saate" iddalara göre terkler için talep alıyor.

Amaç kanunun KILIFINA UYSUN...



BELGE 7

İşaretli olan meclis üyeleri aynı zamanda meclise'de katılmamışlardır...

NEDEN ?

Ali BÜYÜKKAYIKÇI'nın notu neden dikkate alınmadı...


BELGE 8

Taşınmaz mülkiyeti emlak ve istimlak müdürlüğünde olmasına rağmen, ÖZEL KALEM

İşin içine dahil oluyor...

NEDEN ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder