17 Ocak 2012 Salı

GARAND PLAZADA NELER OLUYOR

Grand Plazada Neler Oluyor!
Grand Plaza’da, sular bir türlü durulmak bilmiyor, burada çalışanlar bir,bir işlerinden oluyor.
 İddialar çok ilginç, eğer duymaz görmez iseniz sorun yok.
Eğer bana Allah görme, duyma, konuşma duyularını verdiyse, niye üç maymunu oynamaya kalkayım derseniz, işte o zaman kendinizi kapı önünde bulursunuz.
İlkben SAVRAN İdari İşler Müdürü olarak görevini layıkıyla 12 yıl sürdüren bu hanımında görevine son verilmiş, neden ve niçin soruları artık yetersiz kalıyor. Haksızlığa uğradığı söylenen bu hanım şimdi ne yapıyor derseniz, Kanserle mücadele ediyor. İçinde bulunduğu koşullar, stres hastalığını, elbet tetikliyordur.
Acaba vicdanınız sızlıyor mudur?
Benim tanıdığım onurlu gencin de işine nedensiz son verilmişti. Pardon, 2009 Seçim Harcamalarını, 23 Nisan Çocuk Şenliklerinde giydirmem dediği için. Sana ne be çocuğum giydir gitsin, sen mi kurtaracaksın. Bak şimdi işin de yok gücünde, kış kıyamette ortada kaldın.
Bu genç içinde hiç vicdanınız sızlıyor mudur?
Ha bu arada bu onurlu genci, İzmir Belediyesi, daha yenilerde, aramış bu konunun tüm detayları yakında. Acaba ne düşünüp aradılar ki.
Peki, işten vakitsiz çıkardığınız onca insanın taksiti var mıdır, bankaya kredi borcu var mıdır, diye acaba aklınıza gelip,
Vicdanınız sızlıyor mudur?
Şimdi gelelim Grand Plazanın nasıl eş dost akrabaların işe alındığına
Ebru OKAY, Aziz KOCAOĞLU’nun manevi kızı denmekte, görevi nedir? Personel Müdürü.
Ebru OKAY’ın erkek kardeşi İZDENİZ de çalışıyor.
Hakan GÜNDÜZ eski Grand Plaza Personel Müdürü, Karısı Aslı GÜNDÜZ işe başladıktan bir ay sonra Şefliğe terfi ediyor. Aslı GÜNDÜZ’ün erkek kardeşi Erdem KAYA Yenişehir itfaiye işletme sorumlusu oluyor. Hakan GÜNDÜZ şimdi ise İzdeniz Personel müdürüymüş.
Simge NALINCI Costta, Simge Hanım Muharrem DERBENTOĞLUNUN yazlık komşusuymuş. Simge hanımın kocası ,Ergin NALINCI Ekmek Fabrikasındaymış
Hayati ÖZTÜRK Satın Alma Müdürü, Ağabeyi, Ali Kemal ÖZTÜRK Aşçıbaşı
Kervan Pidenin sahibi Cemal EROĞLU, Eski Meclis Üyesi, kızı Sibel EROĞLU işe ilk girdiğinde santral memuru sonra satın almaya ardından Satın almaya ŞEF oluyor daha bu hanım kızımız 24, 25 yaşlarındaymış.
Pervin Şener Genç’in sekreterinin, kardeşi Zühal Bilgili Ceviz Costaymış, hesapları çok düzgün tutmasıyla da bilinmekteymiş. Kocası Erhan ise, İZENERJİ Kadrosunda ama Sarayda, Halkla İlişkilerde görev yapıyormuş. Zühal Hanımın çok yakın arkadaşının kocası da Grand Plazada işe başlamış.
Çok ilginç bir iddia daha var!
F. D ve B. A, Bu iki çalışan işten çıkarılan kişilerin aleyhine şahitlik yaparlarmış. Hatta bu durum hâkimin de dikkatini çekmiş olacak ki sizden başka şahit yok mu demiş.
B.A tarafından da işe alınanlar çok ilginç Allahtan beşkardeşlermiş.
Ali YILDIZ
Bülent YILDIZ
Ozan YILDIZ
Can YILDIZ
Cem YILDIZ
İBB nin dikkatini çekebilmek için,Faturaları yayınladım olmadı,  Grand Plaza Haremi açayım  bakalım dikkate alınacakmıyım merak etmekteyim. Gelecek yazılarımda HAREM olabilir.  
Sağlıkla Kalın
Çürük Elmacı Nivent Kurtuluş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder