4 Ocak 2012 Çarşamba

Yedi Yıldır Bizim Başkanımız Kim?






                                                   
Yedi Yıldır Bizim Başkanımız Kim?

Aziz Başkan, Savcı Beyin sorularının hemen, hemen hepsine bilmiyorum,  fikrim yok, derken içeride olan bürokratlarınızı zor duruma sokarken, kendinizi zor duruma düşürecek, tüm sorulara cevabınız vardı.
Her fırsatta sizi denetlemeye gelen müfettişlerin, denetçilerin özgeçmişlerine bakmak lazım, vergi mevzuatlarından haberleri yok diye eleştirirken, siz yedi yıldır Türkiye’nin üçüncü büyükşehrini yönetiyorsunuz da nasıl ihale konularından haberiniz olmaz. Önünüze konan belgeleri okumadan, sorgulamadan mı imzalıyorsunuz. Eğer öyle ise durum çok vahim.   
Grand Plaza şirketi’nden seçim bürolarına, sandviç ve kumanya dağıtılması konusunda da bilgi sahibi değilmişiniz. Sanayi Bakanlığı Müfettişleri tarafından hazırlanan raporda bu kumanyaların 2009 Mart ayında yapılan yerel seçimler kapsamında dönemin yöneticilerinin talimatları gereğince SEÇİM BÜROLARINA AKTARILDIĞI belirtilmiştir.5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 155/2’nci maddesinde düzenlenen “GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA” suçu kapsamına girdiği kayıtlara geçmiştir.
Peki, siz böyle bir talimatı vermediyseniz kim vermiş? Vergi işlerini çok iyi bildiğinizi söyleyen siz, elbet seçim masraflarınızın faturalarını ibraz edebilirsiniz değil mi?
Grand Plazanın 2009 yılında kestiği faturaları geçen yazımda yayınlamıştım, bu faturalar ortalığı bir hayli karıştırmış.
Durak ihalesi içinde bilgi sahibi değilmişiniz, bir, iki, on, yirmi değil 750 durak nasıl bilmezsiniz? Meclis kararı ile onanmış bir ihaleyi bilmiyorsanız size sormazlarmı Belediyede ne yapıyorsunuz diye? Yakında bu durak ihalesi için çok önemli bilgiler paylaşacağım.
Oysa belediyede sizin izniniz olmadan bir işci bile işe alınmıyorken, sizin ihalelerden nasıl bilginiz olmaz.
6 Ocak 2012 Cuma günü Hatay’da 16 milyona döşenen granit kaldırımları yüklenici firma teslim edemeyecek görünüyor. Belediye olarak ne yapacaksınız. Pardon siz bunları bilemezsiniz ki bende soruyorum. İhaleyi alan firma molozları İZBETON Fişleri ile döküm alanına döküyor iddiaları ortalıkta dolaşmakta. Buna ne diyeceksiniz diye sormayacam, çünkü sizin bundan da haberiniz yoktur.
Balkan Halk Dansları ihalerinin Hakan SAY ve Ata KARATAŞ’ın ortak olduğu şirketlerine sürekli verildiği iddiası hakkında bilginiz de fikriniz de yokmuş. Belediyenin kadrolu organizatörü olmuşlar bir iki ihale almamışlar be başkanım nasıl olurda fikir sahibi olmazsınız.
Yedi yıldır bizim Başkanımız siz değilseniz Kim dir bizim başkanımız bari onu söyleyin de rahat edelim.
Sağlıkla Kalın
Çürük Elmacı Nivent Kurtuluş  



  

1 yorum:

  1. Rahmetli Uğur Mumcunun çok bilinen 'BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYIN' sözü, tamda Aziz Kocaoğlu'nun geçen gün İzmir savcılığına verdiği ifadeyi açıklmakta.Aziz Kocaoğlu her sorulan soruya bilmiyorum diye cevap vermesi çok manidar.Peki sormazlarımı adama 'BİLGİ ve FİKİR ' sahibi değilsen ne işim var öyle İZMİR BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE Başkanlık makamında.Burda şu gerçek ortaya çıktı.Evet o makam size çok BÜYÜK geldi orayı dolduramadınız.Hani her konuda basın karşısında aslan kesiliyordunuz ben 'DÜRÜSTÜM' ben tüm bürokratlarımın arkasındayım diye kükrüyordunuz.Şİmdi bu verdiğiniz ifadeler içerde olan insanları ne duruma düşürüyor.Ne biçim iş bu siz verdiğiniz ifadelerde bilmiyorum diye savunun kendinizi, halen içerde tutuklu olan insanlarda ben suçsuzum desin.Sonra da uyanık yandaşlarınızda kalkıp bu iş 'SİYASİ' operasyon desin ve işi sulandırmaya çalışsınlar.Yok öyle yağma.Artık takke düştü kel göründü.Siz ve yandaş çevrenizden nemalanan medya bu olay SİYASİ operasyondur vs diye sulandırmaya kalksalarda HALK artık bunu yemiyor ve inanmıyor.

    YanıtlaSil