1 Haziran 2012 Cuma

CHP, Bunları Hak Etmiyor!

CHP, Bunları Hak Etmiyor!
Bugün stat konusuna devam edecektim ancak internet sitelerindeki” Kocaoğlu ve Erol’un gizli zirvesi” haberine göz attım,
Aziz Kocaoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığı ile bilinen Gürsel Erol, ile Ali Engin’in adaylığını genel merkeze kabul ettirme görevini neden üstlendi ve Aziz Kocaoğlu neden sır gibi saklanan toplantıda bulundu?

Aziz Kocaoğlu İzmir’in Belediye Başkanı değil mi? İzmir ilinde hizmet bekleyen hemşerileriniz dururken, siyasetle niye uğraşırsınız, madem siyaseti çok seviyorsunuz o zaman milletvekili olsaydınız da sevdiğiniz siyaseti tam anlamıyla yapsaydınız.

Bakın kankanız, yol arkadaşınız, Alaattin Yüksel milletvekili oldu.
Bu haberden sonra kimdir bu Gürsel Erol diye google.com'dan kısa bir araştırma yaptım karşıma epey ilginç bilgiler çıktı.

Rey Haberin yayınladığı haberi sizlerle paylaşıyorum.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin'in istifasına neden olduğu iddia edilen Kılıçdaroğlu'nun en yakınındaki ikinci isim Gürsel Erol'un ihaleye fesat karıştırmaktan 5 yıl hapse mahkûm olduğu ortaya çıktı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, dün istifasına neden olan tartışma sırasında Kılıçdaroğlu'na "AKP başka bir Türkiye kuruyor. Sürece müdahale edilmiyor. Genel Merkezde bir çete var ve lütfen bu çeteyi dağıtın. Bu partiyi eğer Erdoğan Toprak ve Gürsel Erol gibi isimlerle yönetecekseniz, beni arada maydanoz yapmayın" demiş ve Kılıçdaroğlu'ndan destek bulamaması üzerine istifa etmişti.

Belgeye göre, CHP'nin kasası olarak da anılan ve Ankara'daki İl Başkanlığı seçimleri sırasında listeleri hazırladığı ileri sürülen Gürsel Erol, ihaleye fesat karıştırmak suçundan 5 yıl hapis cezasına mahkûm edilmiş.

Kesinleşmiş cezaları yapılan indirimlerle 4 yıl 2 aya indirilen Gürsel Erol'un ceza almasına neden olan ihale ise Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde yapılması planlanan entegre hastane inşaatıyla ilgili.

Mahkemenin karar metninde ayrıca Gürsel Erol'un teknik takip sonucu yapılan dinleme kayıtlarındaki sözlerine de yer veriliyor.

Gürsel Tekin'in 'Üçlü Çete' olarak nitelendirerek partiyi yönetmekle suçladığı Gürsel Erol'un ihaleye fesat karıştırmaktan aldığı bu cezaya rağmen Kılıçdaroğlu'na en yakın isimlerden biri olması dikkat çekti.

Yayınladığı dosyalar nedeniyle bir dönem 'dosyacı Kemal' olarak da adlandırılan Kılıçdaroğlu'nun ihaleye fesat karıştırmaktan ceza alan Gürsel Erol ile ilgili bir işlem yapıp yapmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

Kılıçdaroğlu’nu ilk Star TV deki Uğur Dündar ile Melih Gökçek karşısında, dosyalar elinde sakin tavrını hayranlıkla izlemiştim, işte geleceğin Genel Başkanı diye içimden de geçirmiştim. Ne yazık ki yanıldığımı bugün anlayabiliyorum.
Bence CHP bunları, hiç ama hiç, hak etmiyor!


Büyükşehir Belediye Başkanı, rey haber’de geçen haberi görmemiş midir? İhaleye fesat karıştırmak suçundan 5 yıl hapis cezasına mahkûm olmuş bir kişiyle kapalı kapılar ardından ne konuşmuş olabilir, işte bunu merak etmekteyim. Hangi konuyla, ilgili fikir alışverişinde bulunuyor ki?

Sayın Kocaoğlu Cumhuriyet Savcılığı'nda tape kayıtlarına girmiş bir konuşmanız Genel Merkezde bomba etkisi yarattığı konuşulurken; TARIH SAAT 10.02.2011 12:39 tape kayıtlarında olan bir soruyu da sormak istiyorum, elbet yargıyı etkilememek için üstü kapalı soracağım, Gürsel Erol, Alaattin Yüksel, Aziz Kocaoğlu arasında geçen konuşma nedir diye sorsam cevap alır mıyım?

İzmir sizden siyaset beklemiyor,
Hatay esnafı sizden metroyu bitirmenizi istiyor,
İzmirli hemşerileriniz, teleferiğini geri istiyor,
İzmirli hemşerileriniz yeni vapurlarını bekliyor,
İzmirli meclis kararlarıyla onanan planlara neden soruşturma izni verildiğini soruyor,
Kamulaştırma yapılan alanların neden satıldığını soruyor,
Daha o kadar çok sorulacak soru var ki yerim dar ne yazık ki!
En altta Gürsel Erol’la ilgili “İhaleye fesat karıştırma” belgesini sizlerle paylaşıyorum.



Gelecek yazım elbet Karşıyaka Stadı olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder