17 Haziran 2012 Pazar

Sözün Bittiği Yer!
Yazacağım konu bugüne kadar yazdığım konulardan bence çok daha önemli ve üzerinde durulması gereken bir konudur.

Bu konu bana aylar evvel geldi, İzmir, Karşıyaka stadı 2 başlığıyla kaleme aldığım yazının sonunda da “ Bu gün mail kutuma gelen bir yazı kanımı dondurdu, belediye otobüsünde çalışan Ü.Ç neden işten çıkarılmış bu konunun ayrıntıları yakında, eğer söylenen iddialar doğru ise bu işin çivisi çıkmıştır” demiştim.

T.C Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı evrakının bir nüshasını okuyucum bana yollamış, bende sizlerle paylaşıyorum.

Aslında bu konu hakkında yazacak o kadar çok şey var ki, hani bazen sözün bittiği yer diye sürekli yazılarımda bahsederim ya, İŞTE SÖZÜN BİTTİĞİ YER!

20.02.2012 Tarihinde, saat 16.58 de gelişen olay, ne yazık ki Belediye otobüsünde geçiyor ve olayı yapan yine ne yazık ki Belediye şoförü.

Altta yayınladığım belge sizlere her şeyi açıklayacak.

İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, “ Kamu kaynakları ile yapılan tesislerin, kongrelerde gündeme getirilmesinin siyasi etikle bağdaşmadığını söylemişti, “Kamu kaynakları ile yapılan tesisleri AKP İl Kongresi'nde propagandasını yapmak, siyasi etikle bağdaşmakta mıdır?” demiş ardında da AKP İl Kongresi'nin ardından açılışlar yapan Başbakan’a bu projelerin neler olduğunu öğrenmek istemiş.

Alaattin Yüksel bu sorularının cevabını, haber manşetlerine yansıyan, açılışlara icabet eden Sayın Kocaoğlu’dan çok rahat öğrenebilirdi, açılış kurdelesini keserken, projeleri incelemiştir sanırım!

“İzmir, bir değişimin, bir dönüşün içinde.” diyen Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından, tamamlanan 40 yatırımın kurdelesini, eşi Emine Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, İzmir Valisi Cahit Kıraç ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte kesti. Açılışın ardından Başbakan Erdoğan İzmir’den ayrıldı.

Asıl aklıma takılan soru ise acaba, Ak Parti İl Kongresi'ne gelen Başbakan’ın açılışına icabet eden Aziz Kocaoğlu Genel Başkanlarından izin alarak mı bu açılışlara katılmıştır?

Bugün, rahmetli Piriştina’nın ölüm yıldönümü, anma programı için, mezarın başına giden KOCAOĞLU yeni makam arabası tamir edilmesine rağmen, neden eski Mercedes’i ile gitti?
Rahmetli başkanımızın ölüm yıldönümünde, ilçe Belediye Başkanları neden yoktu?


Tahsin Güzel bugün babasını kaybetti... Merhuma Allah'tan rahmet, Güzel ailesine de sabır diliyorum.

Pazartesi görüşmek üzere...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder