19 Mart 2013 Salı

Bugün yerel medyada gündem oldukça yoğundu,




   

Bugün yerel medyada gündem oldukça yoğundu,



“8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden, aralarında 397 yıl hapis cezası istenen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da bulunduğu, 130 sanıklı Büyükşehir Belediyesi'ndeki yolsuzluk davasında, 2 numaralı sanık İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç'in odasındaki konuşmalarla ilgili yeni bilirkişi raporları hazırlandı.”

Bu davanın seyri gelecek günlerde nelere gebe.

Aziz Kocaoğlunun söylediği gibi iftihar vesikası mı olacak, yoksa başka bir şey mi hep beraber göreceğiz.

BU BİR SKANDAL! Başlığında CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın,

“İzmir metrosuna onay verilmemesi skandaldır ve halkın cezalandırılması anlayışıdır. Bunun kabul edilmesi mümkün değil. Hakem olarak en doğru kararı verecek olan İzmir halkıdır.” Demiş, demesine de peki İzmir Halkının kullanımına, 2007 yılında teslim edilmesi gereken metrosu için,

Bu bir SKANDAL diyebiliyor mu?

Neyse biz kalbimizi bozmayalım, bir gün mutlaka metro bitecek..

Gelelim Çiğli İstasyonaltı Mahallesi ile Karşıyaka Mavişehir Mahallesi arasında yol çalışmasında 10 milyon TL harcamış bizim belediye, plansız başlanan işin sonu elbet hüsran olur, bölünmüş yol yapacağım diye yola çıkan belediye, yol bitince o yoldan aracın gidemeyeceğini anlamışlar. E ne yapmışlar açılıştan evvel yolun bir tarafını toprakla örtmüşler. Ellerine sağlık Sn Ertan Sayın ne güzel yakalamışın olayı.

Bu paralar beyler sizin cebinizden çıkmıyor, bizim paralarımızı har vurup harman savuruyorsunuz, biraz dikkat edin.

“Buca’nın prestij projesine yargı freni!” Haberinde ise,

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Buca Belediyesi arasında yapılan protokol ile startı verilen Şirinyer Projesi’ne mahkeme ‘dur’ dedi. Şirinyer’de bulunan sosyal tesislerin başka yere taşınmasını içeren plan geçersiz sayıldı.

Ellerine sağlık, Sayın Lokman Fazla’nın, bu plan için askı süresinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Nazım İmar şubesine yaptığım itirazım her nedense kabul görmedi.

Ancak yargıya taşındı ve beklenen son!

Ben yaptım odlularla planları birer, birer geçiriyorsunuz,

Kavuklar planı, Urla planı, Giraud Planı, Bilgin Erunal, Yenikent Merkezi Planları, Buca Planlarının 5000 ölçekli Planı, 1/25.000 ölçekli planları, 1/100.000 ölçekli planları iptal, Alsancak Planları iptal yazarken yoruldum,

Şimdi insanların aklına şu soru takılmaz mı, bu planlar meclis onayına nasıl iniyor? Meclis üyeleri adliyede ifade verirlerken, İzmir Büyükşehir belediyesinin planlamasının hiç mi kusuru yok?

Fügen Selvitopu kimdir diye google da kısa bir araştırma yaptım, 1980 senesinde mezun olmuş, 1981 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesine girmiş, 1985 yılında İmar müdürü olmuş, şimdilerde ise Genel Sekreter yardımcısı. Dile kolay 32 sene aynı belediyede kalan başka bir isim var mıdır?

Kocaoğlu’ndan Gülen’in Okuluna Methiyeler, haberini okumuşunuzdur,

Ben okulun bu methiyeleri hak etmediğinden bahsetmiyorum, Aziz Başkanın bu okulu ziyaret etmesindeki amacı merak ediyorum, Sayın Gülen bu ziyaretin neden yapıldığının farkında olduğunu sanıyorum, Aziz Başkan yüzünü nereye döneceğini şaşırmış olabilir mi?

Bilirkişi raporları birer, birer aleyhine çıkıyor iddialarına ne diyeceksiniz? Aziz Başkan’ın durumu zor görülüyor, mahkemeler bir yandan, Metronun bilinmezliği bir yandan, Körfezin pisliği bir yandan, Borçsuz Belediye imajının yıkılması bir yandan, ne diyeyim,

ALLAH KOLAYLIK VERSİN! Sizin yerinizde olmak istemezdim çok zor yakınınızda da kimse kalmamış.

   


   



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder