6 Mart 2013 Çarşamba

Sn Kemal KILIÇDAROĞLU


Sn Kemal KILIÇDAROĞLU 
Bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’e geliyor, CHP İzmir teşkilatı hareketlendi, tek vücut görüntü vermek için olağan üstü bir çalışma var, oysa ilçe teşkilatlarındaki, istifaları Kılıçdaroğlu bilmiyor mu?
İnternet sayfalarına yansıyan otobüs krizinden, Kılıçdaroğlu’nun haberi olmayacak mı?
İl Başkanı ilçe teşkilatlarını arayıp, otobüs sayılarını arttırın demiyor mu?
CHP’nin kalesinde, Genel Başkan’ın yapacağı açılışlara katılacak partilimi bulamıyorsunuz?
İl Başkanı Ali Engin EZBER BOZDU!  Söylemlerini hepiniz hatırlarsınız,
Ramazanda, müftü ziyareti ile Müsiad’ı ziyaretle Ezber Bozulmaz,
Bundan önceki İl Başkanları bunları yapmasını bilmiyor muydu?
HİÇBİRİ GİTMEDİLER!
Asıl CHP’ye lazım olan, emekçiler, işçiler, demokratik kitle örgütleri, fakir fukara, esnaf, dar gelirli kişilere gitmek lazımken,
Sosyal Demokratlıktan uzaklaşmakla Ezber Bozulmaz!
180 tane üyesi olan, MÜSİAD’a gitmekle olmaz,
Siz Ezber Bozmuyorsunuz, Sosyal Demokratlığı bozuyorsunuz!
Laikliyi bozuyorsunuz!
Cumhuriyet Halk Partisinin temel değerlerini bozuyorsunuz,
MÜSİAD’ı ziyaret etmekle, kime mesaj veriyorsunuz?
O mesajlardan CHP hayır gelmez!
Herhalde YCHP dediğiniz bu olmalı,
Size tavsiyem Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN kurduğu CHP’yi temsil edin!
Değerlerine sahip çıkın.
Gelelim anketlere,
Anketler havada uçuşuyor, çok ilginç,
CHP içerisinden, bana gelen anketlerin, farklı, farklı sonuçların olması, beni de hayrete düşürdü. Herhalde CHP İzmir İl Başkan’ının kafası da bu dalgalı anketlerden karışmış olacak ki, kamuoyuna açıklamamayı tercih etti.
Daha önce sizlere bir anketin, değerlendirmesini yazmıştım. Ancak bana daha sonradan getirilen, bazı anketlerin birinde, Hakan Tartan’ın önde olduğu, diğer bir ankette ise Tunç Soyer’in önde olduğu, bir diğer ankette ise Cevat Durak’ın önde olduğunu, görünce hangisi doğru diye, bu anketleri sizlerle paylaşmak istedim.
Belki bir CHP yetkilisi ya da İl Başkanı açıklar bizde doğruyu öğreniriz. Anketlerin birinde Ege Kop Başkanı Hüseyin Aslan’ında sıralamada üst yerlerde yer almış olması dikkat çekici bir başka husus.
Bakalım daha başka anketler çıkacak mı? En doğrusu, yetkililerin resmi bir açıklama yapması.Bir seçmen olarak buna hakkımız var.
Aziz Kocaoğlu’nun oyları partinin üzerinde çıkıyor, söylemlerinin aksine, bana gelen son ankette, Aziz Kocaoğlu’nun parti oyunun, 8-13 puan geri olması ayrı bir değerlendirme konusu.
Şimdi akıllara bu soru gelebilir, acaba İl Başkanı bu yüzden mi anket sonuçlarını açıklamadı?
Sn Kılıçdaroğlu Karabağlar ilçesinde bir dizi açılışlar yapacaksınız, merak ediyorum, Sn Sıtkı Kürüm’e soracak mısınız?
Bir belediye hizmet binasını nasıl 44 milyona alabildin diye?
Alınan binanın 4.200 metrekare kaçağı olduğu için, yapı tatil zaptı tutulmuş, bir binayı nasıl alabildin diye soracak mısınız?
Alınan binaya daha 8-10 milyon TL, nasıl masraf yapacaksın diye soracak mısınız?
EXPO’nun harcama bütçesine yakın bir bedel
Bu binayı almakla kul hakkı yemenin ne farkı var?
Siz meydanlarda,“Kul hakkı yiyen kişinin, kul hakkını yiyenlerin sırtını sıvazlayan kişinin alnı temiz olmaz.” Demiyor muydunuz?
“Kul hakkı yiyenlerden hesap soracağız. Bunun lamı cimi yok. Her şeyi affederiz, kul hakkı yiyenleri affetmeyeceğiz" Diyen siz değil miydiniz?
Kendi belediye başkanınızdan bunun hesabını sormayacak mısınız?
Bir vatandaş olarak üzerime düşeni yaparak, Sayıştay Başkanlığına, İçişleri Bakanlığına, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurumu yaptım. Hatta İdare Mahkemesine dava açtım. Dilerseniz bu konuda,70 sayfa tüm ayrıntılarıyla, hazırladığım dosyayı size sunabilirim.
Ya siz CHP Genel Başkanı olarak Sıtkı Kürüm’ün sırtını mı sıvazlayacaksınız?
Soruşturmalar açıldığında, meydanlara çıkıp, CHP Belediyelerine yapılan bir baskı var diye halka seslenmeyin, kimseyi inandıramazsınız.
Sn Kılıçdaroğlu açılışların ardından, “Vefa ziyaretleri” yapacakmışsınız,
15:00 itibarı ile Güzelbahçe’ye geçerek Milli Mücadele döneminin önemli destekçilerinden biri olan Diyap Yıldırım’ın torunu Perihan Yıldırım’ı evinde ziyaret edecek.” Ardından Urla’ya giderek, Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği isimlerden, TBMM’nin de kurucu milletvekillerinden Sıtkı Gür’ün kızı Nuriye İdil’i kaldığı huzur evinde ziyaret
Ulusal Kurtuluş Savaşının üçüncü kuşak torunlarıyla ne alakası var? Ülkemizin geldiği koşullarda sorunlar bu kadar ciddi iken, siz sorunları 3. Kuşak ev ziyaretleriyle mi yapıyorsunuz? Yarın Genel seçimlerde, bu torunları ziyaretle oy potansiyelinizi artıracağınızı mı zannediyorsunuz?
Yapmayın genel başkanım daha fazla CHP’ye zarar vermeyin, siz halkın partisisiniz, halka inin, halkın sesini dinleyin, temas edin, duymak istediklerinizle değil gerçeklerle yüzleşin.
Bugün Konak Belediyesi meclis toplantısında yerimi aldım, Bekçi Cemal Kılıçdaroğlu, meclisi izlemeye gelmiş, hayırdır ne işiniz vardı mecliste? Yoksa bir ilçe belediye başkanımı olacaksınız?
Sn Kılıçdaroğlu, biliyorum bana çok kızacaksınız bu yazdıklarımdan, lakin ben sizin düşmanınız değilim, dost acı söyler bunu unutmayın, etrafınızdaki kişiler sizi yanlış bilgilendiriyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder