28 Ocak 2013 Pazartesi

Şimdi Ne Olacak?


18 Ocak 2013

Şimdi Ne Olacak?

Sizlerle, Arkas Holding için Konak Belediyesine olan yazışmaları noktasına virgülüne dokunmadan paylaşacağım.

14 Ocak 2013 Sayın Nivent Kurtuluş

Belediyemiz Bilgi Edinme Birimi’ne 24.12.2012 tarihinde yapmış olduğunuz başvurunuz ilgisi nedeniyle Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmiş olup, söz konusu Müdürlüğün cevap yazısında “İzmir İli, Konak İlçesi tapunun 7884 ada,3 parseline kayıtlı Arkas Holding binasına ilişkin ruhsat eki projesi ile yerinde yapılan tetkikte tespit edilen aykırılıklar için tarafımızca 06.12.2012 tarih, 15439 no ile Yapı Tatil Zaptı düzenlenerek yasal işlemlere başlanmıştır.” denilmektedir.
Bilgilerinize rica ederiz.

Şimdi, lütfen alttaki yazıya dikkat edin, 14 Ocak’ta gelen yazıda, 06.12.2012 tarihinde, yapı tatil zaptı tutulmuş olan bina için, 7 Aralık’ta, tarafıma gelen yazıda inceleme devam etmektedir denilmekte. Oysa, yapı tatil zaptı bir gün önce tutulmuş.

7 Aralık 2012 Sayın Nivent KURTULUŞ,

Belediyemiz Bilgi Edinme Birimi’ne 12.11.2012 tarihinde yapmış olduğunuz başvurunuz ilgisi nedeniyle Belediyemiz Yapı Kontrol Müdürlüğünce incelenmiş olup, söz konusu Müdürlüğün cevap yazısında “Arkas Holding binası ve Swiss Otel karşısı otel inşaatı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Kudeb Birimi yetkili olup, yazıda belirtilen diğer yapılarla ilgili inceleme devam etmektedir.” denilmektedir.

Bilgilerinize rica ederiz.

5 Aralık 2012 Sayın Nivent KURTULUŞ,

Belediyemiz Bilgi Edinme Birimi’ne 17.11.2012 tarihinde yapmış olduğunuz, başvurunuz ayrıca BelediyemizZabıtaMüdürlüğünce de incelenmiş olup, söz konusu Müdürlüğün cevap yazısında “ İlçemiz dahilinde bulunan Tansaş Mağazalarına yönelik ekiplerimizce gerekli denetimlerin yapıldığı ve takip altında tutulduğu, 1524 Sokak No:7 adresinde Arkas Holding A.Ş’nin 20/01/2003 tarih ve 56 sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatının bulunduğu tespit edilmiştir.
Bilgilerinize rica ederiz.

14 Kasım 2012 Sayın Nivent KURTULUŞ,

Belediyemiz Bilgi Edinme Birimi’ne 22.10.2012 tarihinde yapmış olduğunuz başvurunuz ilgisi nedeniyle Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünce incelenmiş olup, söz konusu Müdürlüğün cevap yazısında “ Başvurularda belirtilen; 1524 Sokak No:7 adresinde Arkas Holding A.Ş.’nin 20/01/2003 tarih ve 56 sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatının bulunduğu,
Bilgilerinize rica ederiz. Bilgi Edinme Birimi

16 Ekim Sayın Nivent KURTULUŞ,

Belediyemiz Bilgi Edinme Birimi’ne 23.09.2012 tarihinde yapmış olduğunuz başvurunuza istinaden 08/10/2012 tarihinde göndermiş olduğumuz cevap yazılarına ektir. İzmir İli Konak İlçesi 7884 ada 3 parselde bulunan Liman arkası bölgesinde Arkas’a ait genel müdürlük binası için incelemeler devam etmektedir.
Bilgilerinize rica ederiz. Bilgi Edinme Birimi

Sizlerinde anlayacağı üzere, bir konunun defalarca üzerine gitmeden, sonuç almak mucize gibi bir şey. Ha bu sonuçtan mutlumu oldum asla. Benim için Lucien Arkas İzmir için olmazsa olmazlarındandır. Lakin okuyucularım ısrarla binanın kaçakları olduğunu söyledi bende üzerime düşeni yaptım.

Sonuç ne yazık ki doğru çıktı. Gerçekten çok üzgünüm, şimdi ne olacak bekleyip göreceğiz.

Geçen yazımda,belediye başkanlarının yaptığı yatırımlarımı kaleme almıştım. Bir okuyucum tarafından gelen, bilgilendirme mailini de yayınlamakta fayda görmekteyim.

“Banliyö Sisteminin İyileştirmesi Projesi de Rahmetli Piriştina’nın Projesi. Uygulama Projelerinin hazırlanmasına onun

zamanında başlanıldı, İlk etap yapım işleri ihalesi onun zamanında yapıldı, yer teslimi ise nerdeyse onun öldüğü gün ya da

en çok bir iki gün önceydi”


Aziz Başkanım sizin hangi projede imzanız var, açıklar mısınız?

Notlarım;

İddialara göre 169 nolu otobüs dün sabah 6.40 da, ölümlü bir kaza olmuş, umarım doğru değildir.

Yine iddialara göre İZULAŞ Şoförlerinden 33 kişinin diploması sahte çıkmış, umarım buda doğru değildir.

İddialara göre, İZELMAN ihalesini alan, Etkin-İdeal şirketler ortaklığı 2 gün önce İzmir Büyükşehir Belediyesinde, bir ihale kazanmış doğrumudur?

Bugün Halfinger atlarının mahkemece keşfi varmış bakalım sonuç ne çıkacak, takipteyim. Detaylı bir şekilde yazacağım.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder