19 Aralık 2011 Pazartesi

KOCAOĞLUNA SORULAMAYAN SORULAR 1

Çürük Elmacı / Nivent Kurtuluş Çürük Elmacı / Nivent Kurtuluş
Kocaoğlu'na Sorulamayan Sorular 1


Büyükşehir operasyonu üzerinden üç koca ay geçti, bu operasyon için kimileri siyasi dedi. Kimileri içinse olması gereken bir operasyondu. Şimdi ise siyasi diyenler bile söylemlerinden vazgeçti. Evet, bence de bu operasyon siyasi değildi elbet. Eğer siyasi olsaydı seçim öncesi CHP nin kalesinde böylesi bir risk alınamazdı. Peki, bu operasyon sonucunda ne oldu? Geminin omurgası Pervin Şenel Genç, hala içeride. Geminin,  tayfaları da ne yazık ki içeride. Ya Geminin Kaptanı nerede? Bir gemi kaptansız yol alabilir mi?  Kaptansız bir gemi limandan dışarı çıkamaz. Kaptanın bilgisi ve onayı olmadan gemiye bir iğne alınabilir mi?
Peki, geminin omurgası durumundaki, eski genel sekreter Ersu HIZIR üç yıl boyunca hiçbir olağan dışı bir hareket yaşanmadı da, son altı ay görev alan omurgada mıydı bütün suç? Tüm usulsüzlüklerin faturası çıkan Pervin Şenel GENÇ’mi asıl suçlu? Yoksa emir komuta zinciri kurbanı, verilen emirleri yerine getiren Serpil KESKİN mi yaptı tüm usulsüzlükleri de hala içerideler? Halk Yargının İşlediğini Görmek İstiyor, Gerçek suçluların dışarıda olmaları toplumun kanına dokunuyor. Bana gelen e-mailler bu doğrultuda elçiye zeval olmazmış. Bu içeride olan kişiler altlarında bir yatağa ihtiyaç duyarlarken, Büyükşehir Belediyesinin önünde Sertel mobilyanın kamyonundan malzeme iniyordu herhalde görevleri yükselen bürokratlar odalarını yeniliyorlar, yol arkadaşları içerdeyken.
Üç yıl  geminin omurgası HIZIR “ her şey karman çorman yolsuzluk var” diyecek, İzsu,İzfaş,İzulaş,Eshot ve İmarı işaret edecek. Ardından bu usulsüzlükler yapılırken kimin imzası var sorgulamayacak fatura Pervin Şenel Genç’e çıkacak. Ortalıkta bana kadar gelen Sayın Hızır’ın söylemlerinde “ Ben gerçek partiliyim Devrimci Kültüründen geldim polislere hiçbir bilgi vermedim, Eski genel sekreter yardımcısı Ferda Eser’de tüm suç. Polis müdürlüğünden geldi diye, kadıncağızın bu operasyonu yaptırdığını hatta itirafçı olduğunu,  söylerken hiç vicdanınız sızlamadı mı?  Bu hanım nasıl olurda itirafçı olur bu hanım dört gün nezarette kalmadı mı evine polis baskını yapılmadı mı? Hiçbir hanım hele, hele bu emniyet mensubu ise onurunu ayaklar altına aldırmaz!  İddianameleri tek, tek okuyorum bu hanım ile ilgili bir tek ihale yolsuzluğu yâda herhangi bir şeye rastlayamıyorum. Size yöneltilen iddiaları bundan sonraki yazımda değineceğim. Mutlaka bana tekzip yollayacaksınız bunu da biliyorum ancak halkın bilmesi gerekenleri paylaşacağım. Buna hiçbir kimse mani olamaz.

Son sözüm İzmir AK Parti İl Başkanına 14 Ağustos Pazar günü Arenada 3000 kişilik kutlama artı iftar yapacakmışsınız. Hatta Sn Bakanımız Egemen BAĞIŞ’ta olacakmış. Neden bu kutlama ARENADA yapılır, İzmir’de başka bir yer yok muydu? Birol SOYLU’nun işletmeciliğini yaptığı, CHP milletvekili aday adayı olan Ahmet PİRİŞTİNA’nın yeri değil mi? Bu nasıl bir işbirliğidir? CHP liler mi AK Partiye yanaşıyor yoksa Ak Partililer mi CHP ye yanaşıyor? Arenaya bu muhteşem organizasyon için ne ödenecek? Yoksa bila bedelle mi yer verildi? Gerçi İzmir’in tüm usulsüz diye sorgulanan tüm planlar oyçokluğu ile değil oybirliği ile geçtiği düşünülürse diyecek bir şey yok, hiç bende hariçten gazel okuyorum. Ben halkın yazarı olduğum için mi ne bana bir davetiye gelmedi. Hayırlı iftarlar olsun ARENAYA selam.

Notlarım
1. Kipayı yazamadığımı düşünenler yanılıyor bir bildiğim var yakında
2. TANSAŞ dosyası tam anlamıyla oluştu sizlerde şaşıracaksınız.
3.Batan Vapurda ilginç ötesi gelişmeler var
4.Pazarcılara büyük müjdem var.
5.İzmir’de hayat var masa üstü filminin detaylarını açıklayacağım
Sağlıkla Kalın
Çürük Elmacı Nivent Kurtuluş.

1 yorum:

  1. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc Temsilcisi. Biz 3% anaSayfa Ödeme oraninda Kredi sunuyoruz.Bu (CEO) e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen
    varsa: xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Eklendi sadece Aiicco Sigorta plc Izin Alir 20 yas üzeri yazidan.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir'in Daha yaygin Ödeme yasindaki Your Language.
    Plani Çirak AYLIK ve yillik Ödemeler arasinda yorumsuz yapin.
    Esnek Kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro Kadar Kredi yok.
    FIRMAMIZ Güvenilir, Verimli, hizli ve yürüt BIR islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir, E- posta: xavigeradloanfirm@yahoo.com

    YanıtlaSil