22 Aralık 2011 Perşembe

Kaçtane Solfej Var

Kaç Tane Solfej Var?
İzmir Belediyesine ilk yapılan operasyonda, tutuklananlar arasında SOLFEJ ORGANİZASYONDAN Ata KARATAŞ idi. Ne için tutuklanmıştı, usulsüz ihale iddialarından.
İkinci, operasyonda tutuklananlardan Sedat SAKUR SOLFEJ ORGANİZASYON’UN diğer ortağı. Peki, neden tutuklanmış, usulsüz ihale iddialarından.
SOLFEJ ORGANİZASYON kimdir bir hatırlayalım isterseniz.
İzmir Büyükşehir Belediyesinin neredeyse tüm Kültür ihalelerine girer ve  alırmış. Hatta Belediyenin kadrolu organizatörü de deniliyor.
Geçen sene Adnan Saygun’un yıllık konser ihalesini de SOLFEJ almış
Bu yıl  kim almış,   SOLFEJ ORGANİZASYON.
Şaşırmayın ihale daha dün yapılmış, şirketin yetkilileri ihaleyi almış.
Okuyucularımdan gelen mailler beni oldukça şaşırtmakta,
Şu an içeride tutuklu bulunan SOLFEJ ORGANİZASYON’UN her iki ortağı neden tutuklanmıştı, İzmir Belediyesinin ihalelerinde bir takım usulsüzlükler yapıldığı iddiaları için.
Peki, usulsüzlük yapıldığı iddialarıyla yargılanmayı bekleyen bu kişilerin firmalarıyla İzmir Belediyesinin iş yapma ısrarı ne olabilir, işte bunu anlamakta zorlanıyorum. İzmir ilinde Solfej dışında bir firma yok mudur?
İddialardan biri ise yine çok vahim, 70 konser ihalesi için Solfej Organizasyon sanatçılarla altı ay öncesinden sözleşmeler yaptığı söylentileri kulaktan kulağa yayılmakta.
Aslında bu iddiaları öğrenmek çok kolay,  ihalesi yapılan konser için sanatçılarla yapılan sözleşmelerin tarihlerini ortaya çıkarmak çok kolay.
İkinci operasyonda tutuklanan Sedat SAKUR, ilk operasyonda tutuklanan ve halen Buca F tipi cezaevinde bulunan Hakan SAY’IN şirketinin eski çalışanıymış.
Tekrar soruyorum neden SOLFEJ ORGANİZASYON. Bu firmada neden ısrarcısınız? Kuş mu konduruyor diye sorulmakta, elçiye zeval olmazmış. Elbet bu iddialara bir cevabı olacaktır, Sn Başkanın.
Aziz Başkan korkarım “ Kaç tane Solfej var” da diyebilir.
Sağlıkla Kalın
Çürük Elmacı Nivent Kurtuluş


2 yorum:

  1. Sayın Nivent Kurtuluş sizin araştırmalarınız ve ortaya çıkardığınız bilinmeyenler.İzmir halkı tarafından çok önemsenmekte.Bu Büyük şehir Belediyesinin ısrarla aynı firma(larla) iş yapması insanlarda acaba neden illa bu firmalar.Koca İzmir veya Türkiye de başka firmamı kalmadı bu firmedan başka bu işi yapan mı yok diye sorular kalmakta kafalarda..

    YanıtlaSil
  2. Dikkat.

    Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun.
    Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com)

    Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor

    (1) Tam adi: ....................
    (2) Kredi Tutari: ...............
    (3) Kredi Süre: ..............
    Dogum (4) Tarih: .................
    (5) Cinsiyet: .........................
    (6) Medeni Hali: ...............
    (7) Ülke:
    (8) Devlet: .....................
    (9) Ev adresi: .........
    (10) Ofis adresi: .........
    Kredinin (11) Amaç:
    (12) E-posta adresi:
    (13) Telefon numarasi: ...........
    (14) Faks numarasi: .............

    Bay Web Luis

    YanıtlaSil