26 Aralık 2011 Pazartesi

Hiç Kimse

HİÇ KİMSE
CHP İzmir Milletvekili Aytun ÇIRAY, Maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden, genç futbolcu, Serkan’ın ölümünü cinayet olarak niteledi. Çıray, “Sorumlu AKP ve Sağlıkta Dönüşüm Politikası”  dedi. Haklı hemde yerden göğe kadar haklı gencecik bir gencin ölümü, gerçekten çok üzücü.
Lakin böyle bir üzücü olaydan siyaset yapmak ne kadar doğrudur bunu anlamak mümkün değil.
Sn ÇIRAY “Gencecik bir evladımız saha kenarında can veriyor, bunun üstü kapatılmamalı, can güvenliği sağlanmalı” ne güzel söylemişiniz evet bu gibi olayların üstü asla kapatılmamalı.
Büyükşehir Belediyesinin, dış çephesinin, tadilatı sırasında, iskelenin ipinin, kopması sonucu yaklaşık 15 metre yükseklikten, beton zemine düşen, biri üniversite öğrencisi iki işçi öldü. Haberlerinin üzerinden daha bir yıl geçmedi, bu ölen işçiler için, CHP milletvekilleri ne demişti?
Hiçbir şey.
İKİ GARİBAN İŞÇİNİN KATİLİ KİM?
Kimler bu gariban işcinin hakkını savunmuş du?
Hiç kimse,
İzmir metrosun daki çalışmalar sırasında hava tankı patladı. Olayda 2 işçi hayatını kaybederken, 4 işçi de yaralandı. Haberleri de daha çok yeni. Henüz hafızalardan silinmedi.
YİNE ÖLEN, GARİBAN İKİ İŞÇİ, KİMLER ARADI, ÖLEN İŞÇİLERİN HAKKINI?
Hiç kimse,
İzmir'in Ballıkuyu semtinde belediye otobüsünün çarptığı 61 yaşındaki, Nesle AKINCI’ da yaşamını yitirdi.
HANGİ VEKİLİMİZ ARADI YİTİP GİDEN HAYATIN HAKKINI.
Hiç kimse,
Belediye otobüsünün çarptığı Rahime KORKMAZ, Mehmet KAYA adlı baba kız için, hangi vekillerimiz hak aradı.
Hiç kimse,
VAY GİDENE,
Duyarlı vekilimiz Aytun ÇIRAY’IN dediği gibi, İzmir’in ortasında cinayet işlendi, evet bu cinayetler, siyasi malzeme yapılabilir nitelikte ise, O ZAMAN PEK SAYIN VEKİLLERİMİZ GÜNDEME TAŞIRLAR, YA SONRA.
VAH GİDENE DERİZ.
Çürük Elmacı Nivent Kurtuluş

3 yorum:

  1. i Sayin Igein, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi temsilcisi, is için kisisel bir kredi ihtiyacim var ki? Bu e-posta bize ilgileniyorsaniz eger biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek: Eger kredi transferi belge derhal ok ile devam etmek ( igein_h_yizevbekhai@admin.in.th )

    YanıtlaSil
  2. Merhaba benim adım Wilson özel bir kredi vereni
    Günün övgülerinde size yardım etmek ve maddi sorunlarınıza ara vermek. Her türlü kredi paketi (Kişisel Kredi, Ticari Krediler, vb.) Kredi tutarımız 2.000.00 USD'dan 50.000.000.00 USD'ye ve 1 yıl ila 30 yıl arasında bir geri ödeme süresi aralığında sunuyoruz. Kredi başvuru sürecini başlatmak için lütfen wilsonfastloan@yahoo.com adresinden bizimle iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  3. UPDATE ON LOAN REQUIREMENT

    If you are in need of some financial support and you can pay back the loan at a given period.? *Need 100% financing contact Email : (bdsfn.com@gmail.com )
    (anatiliatextileltd@gmail.com)
    (bdsfn.com@gmail.com)
    What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2017 at the cheapest interest rate of %. For more details email
    us today via email:(bdsfn.com@gmail.com)

    For more details :Email : bdsfn.com@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    YanıtlaSil