19 Aralık 2011 Pazartesi

UMHURİYET

Çürük Elmacı / Nivent Kurtuluş Çürük Elmacı / Nivent Kurtuluş
Cumhuriyet


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Asil Türk Milletinin geleceğine yön veren bir başlangıçtır. Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşlarını minnetle şükranla anma gününde. Gençlerimizin, Askerlerimizin tören yapması, hiçbir şekilde engellenmemelidir.
Cumhuriyeti'nin kurulmasını sağlayan, başta Ulu Önder Atatürk ve onun silah arkadaşlarını minnet ve şükranla andığımızı göstermeliyiz.
88 yıldır büyük bir coşkuyla kutladığımız Cumhuriyet Bayramımızı Kutlamalıyız. Aksi tavır Ecdadımıza saygısızlık olur.
Van depremi tüm ülkeyi yasa boğmuştur. 29 Ekim Resepsiyonları kutlamaları yapılmaması çok yerinde bir karar.Ancak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm coşkusuyla şehitlerimiz için
törenler yapılmalı. Üzerinde yaşadığımız toprakları canlarını hiçe sayarak, armağan eden şehitlerimiz için birlik beraberlik içinde tören geçitleri yapılmalı.

Her zamankinden büyük coşkuyla kutlanmalı, Başta Ulu Önder Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz bunu Hak etmektedir.Cumhuriyet Bayramını Kutlamak Kurtuluş Savaşı’nı binlerce şehit vererek kazanan Türk Milletinin en büyük hakkıdır. Bunun aksi düşmanlarımızı sevindirir diye düşünmekteyim.
Vatanımla, Bayrağımla, Ecdadımla Gurur Duyuyorum.
Sevgiyle Kalın
Çürük Elmacı Nivent Kurtuluş

1 yorum:

  1. i Sayin Igein, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi temsilcisi, is için kisisel bir kredi ihtiyacim var ki? Bu e-posta bize ilgileniyorsaniz eger biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek: Eger kredi transferi belge derhal ok ile devam etmek ( igein_h_yizevbekhai@admin.in.th )

    YanıtlaSil